Logo brummensnieuws.nl

Jubilarissen bij najaarsconcert D.E.S.

HALL - 3 jubilarissen werden er afgelopen zondag tijdens het najaarsconcert van muziekvereniging D.E.S. door voorzitter Johan Welmers in het zonnetje gezet omdat ze al heel veel jaren trouw lid van de vereniging zijn geweest. Samen zijn de jubilarissen goed voor maar liefst 160 jaar lidmaatschap.

Erelid Jan Schut Czn. vierde zijn 70-jarig lidmaatschap. Hij is weliswaar al een tijdje niet meer actief als muzikant van D.E.S. maar hij volgt de verenging trouw en is nog steeds nauw betrokken bij allerlei activiteiten.
Joop Hoekman speelt euphonium en is dit jaar 50 jaar lid. Naast lid van D.E.S. is hij inmiddels ook al een heel tijdje lid van het seniorenorkest "de Vriendenkring" uit Klarenbeek.
Monique Leeflang is, ondanks een korte onderbreking van een aantal jaren, altijd lid gebleven van D.E.S., en viert dit jaar haar 40-jarig jubileum.
Alle jubilarissen ontvingen de bijbehorende onderscheidingen en oorkondes van de landelijke muziekbond KNMO, en natuurlijk namens de vereniging ook een leuke attentie en een bos bloemen voor het thuisfront.

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: