Logo brummensnieuws.nl

Picknickconcert op de Gelderse toren

Foto: Manuela Sleking-Arends
Foto: Manuela Sleking-Arends

SPANKEREN - Dit jaar viert Muziekvereniging Wilhelmina haar 105 jarig jubileum en laat dat horen tijdens het (inmiddels befaamde) Picknickconcert op de Gelderse Toren te Spankeren.
Met de prachtige landerijen als achtergrond laten alle onderdelen van muziekvereniging Wilhelmina horen dat de vereniging op 105 jarige leeftijd blaakt van gezondheid.
De Spankerense vereniging mag zich met 105 jaar gelukkig prijzen met een gestadig groeiend ledental.

De vereniging nodigt bezoekers uit om zondag 23 juni een picknickmand te vullen en in de tuin van de Gelderse Toren het picknickkleed uit slaan (of op de aanwezige stoelen te gaan zitten) en te genieten van dit unieke evenement. De blokfluitgroep, het opleidingsorkest en het fanfareorkest zorgen vanaf 13.00 uur voorgezellige zomerse muziek met bekende nummers.
Dirigent Christian Ansink heeft de muzikale leiding over het opleidingsorkest en fanfareorkest. Nanette Eikenaar heeft de muzikale leiding over de blokfluitgroep.
Het evenement is weersafhankelijk, maar de zon laat zich ongetwijfeld zien en dan is een fietstocht naar de Gelderse Toren natuurlijk extra genieten!

Rij met de fiets of met de auto de imposante oprijlaan van de Gelderse toren op en kom genieten van dit unieke evenement.Het concert wordt gehouden op zondag 23 juni en begint om 13:00 uur. De locatie is De Gelderse Toren, Zutphensestraatweg 8 te Spankeren. De entree is gratis.

Meer informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook ofwww.wilhelmina-spankeren.nl.
Uiteraard kunt u de vereniging bereiken op email: info@wilhelmina-spankeren.nl

Meer berichten
 


De oplossing voor week 41:

ZELDZAAMHEIDDe oplossing voor week 36: