shirmarouse.com
shirmarouse.com

Bijzonder Kerstconcert met Shirma Rouse

Algemeen

BRUMMEN - Het Brummens Mannenkoor prijst zich gelukkig dit jaar weer een kerstconcert te kunnen organiseren in Brummen Het bijzondere aan het concert zal zijn dat het koor dit gaat verzorgen samen met de bekende zangeres Shirma Rouse. Het concert wordt gehouden in de Oude of Pancratius kerk te Brummen op zaterdag 17 december 2022 aanvang 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur).


Link naar PDF bestand

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot een van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Shirma is geboren op Curaçao en opgegroeid op St. Eustatius. Haar muzikale carrière startte zij als achtergrondzangeres bij diverse bands en artiesten zoals Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door de Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival.

Shirma Rouse is inmiddels ook een veelgevraagde BN-er. Zo deed ze o.a. mee aan “De gevaarlijkste wegen van Nederland, was ze gastjurylid in het tv.programma “Project Rembrandt”. Ook treedt ze regelmatig op met het “ZO! Gospel Choir” en is ze medesamensteller van de expositie “Gospel, een muzikale reis van kracht en hoop”, .welke tentoonstelling tot en met 10 april 2023 in het Museum Catherijneconvent in Utrecht te zien en te beluisteren is. 

Het concertprogramma bestaat uit drie onderdelen met allereerst het Brummens Mannenkoor met diverse (kerst)liederen, daarna het solo-optreden van Shirma Rouse met o.a. ‘Joy tot the world’ en ‘Je vecht nooit alleen’ en als laatste blok een gezamenlijk optreden van Shirma met het BMK met o.a. ‘Hallelujah en ‘Feliz Navidad’. Shirma Rouse zal op de piano worden begeleid door Melvin Nyavor en het BMK staat zoals gebruikelijk onder leiding van dirigent Henriette Hansma en wordt begeleid door pianist Gerard Geurts.

De toegangsprijs bedraagt € 10,00 en kaarten zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Troost te Brummen (contant betalen) en Primera Eerbeek, bij de koorleden en zolang de voorraad strekt bij de aanvang van het concert in de kerk..

Voor verdere info: www.brummensmannenkoor.nl en http:shirmarouse.com

Overdekte vlooienmarkt te Zelhem. Foto: Animo Vlooienmarkten
Grote Vlooienmarkt te Zelhem Algemeen 10 uur geleden
Burgemeester van Hedel deelde mee hoe dingen tot stand zijn gekomen. Foto: Monique Schuite
Krijgt Brummen een AZC? Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Wat is nog normaal? Ingezonden 22 uur geleden
Foto: Gemmeke Caron
Brummense groep grootouders voor het klimaat opgericht Algemeen 22 uur geleden
Waar, waarom en hoe groeien deze bomen?
Basiscursus bomen van de Veluwezoom Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Wilders in Brummen Columns 22 uur geleden
Foto: P Rozendal
Eendracht verzorgt uniek feestconcert Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Oud Eerbeek Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
De Leuvenheimse vlag Algemeen 22 uur geleden
Trotse eigenaren Hanno en Danielle. Foto: Monique Schuite
Met Hanno optiek de toekomst in kijken Algemeen 22 uur geleden
Foto ter illustratie.
Het eerste vliegtuig en de eerste auto in Leuvenheim Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Asielzoekers in Brummen? Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
NLdoet actie op 16 maart bij vv Loenermark Algemeen 22 feb, 10:36
Afbeelding
SWB organiseert: "Contactgroep Omgaan met verlies en rouw" Algemeen 22 feb, 09:00