Afbeelding

Jubilarissen Koor InBetween

Algemeen

BRUMMEN - Ze hadden er niet meer op durven hopen maar bij Gemengd Koor InBetween ging de vlag uit: Koren mogen weer zingen! Drie en halve maand geen repetities en juist in het jubileumjaar werden die repetities zeer gemist. Maandagavond 6 juli kon het koor weer genieten van wat ze toch het liefste doen: Samen zingen!

Om te kunnen voldoen aan de regels van het RIVM wordt er voorlopig uitgeweken naar een andere repetitieruimte. Na koffie met jubileumtaart was het de beurt aan dirigente Tatiana Laryna voor een repetitie in de avondzon. De stemmen waren wel aan wat extra oefening toe maar wat heerlijk om weer te mogen zingen! Na het muzikale gedeelte werd dit vreemde seizoen afgesloten met een hapje en een drankje en werd teruggekeken op 25 jaar InBetween. De oprichting, de dirigenten door de jaren heen, concerten, grappige maar ook verdrietige gebeurtenissen: het kwam allemaal aan bod. Vervolgens werden de jubilarissen toegesproken met voor ieder een persoonlijke boodschap als dankjewel voor hun inzet. Want: Zingen kan (bijna) iedereen maar zingen in een koor vraagt net iets meer want dat doe je samen! Een ieder werd verrast met een toepasselijke zonnebloem en voor de zilveren jubilarissen een InBetween-beker met opdruk en inhoud!

Felicitaties voor Tiny Verhulst, Brechtje Wijnen, Elly Groot (20 jaar) en Lidy Walgemoed, Elly Notten, Corrie van Dijk, Bert Kerseboom, Diny Holtslag, Jelly Welle, Elly Weustenenk en Jan Weustenenk (25 jaar) Deze laatste kreeg speciale aandacht als medeoprichter jarenlange penningmeester- en voorzitterschap. Jubilarissen Henny en Harry Brouwer (ook 25 jaar lid) waren helaas niet aanwezig maar zijn inmiddels op een andere manier in het zonnetje gezet. 

Na de vakantie (start op 31 augustus) zingt InBetween weer verder en worden er ook weer plannen gemaakt voor het jubileumconcert! Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina @inbetweenbrummen of op onze website www.inbetweenbrummen.eu

Uit de krant

Afbeelding
Oud Eerbeek Algemeen 5 minuten geleden
Het is oppassen geblazen in het groengebied voor overstekend wild. Foto: LDG Fotografie.
Motorrijder zwaargewond in Loenen Algemeen gisteren
Foto ter illlustratie.
Naar Parijs Ingezonden gisteren
Afbeelding
Oud papier Eerbeek Algemeen 30 apr, 09:00
Moederdag met high tea en
Moederdag met live muziek bij de Vroolijke Frans Algemeen 30 apr, 09:00
Afbeelding
Claptunes eindelijk in Brummen Algemeen 30 apr, 09:00
Landgoed Middachten ligt prachtig in De Steeg. Foto: Middachten.nl
Verhalen over landgoed Middachten Algemeen 30 apr, 09:00
Met batdetectors zijn geluiden van vleermuizen te ervaren.
Vleermuizenwandeling, mystiek en mysterieus Algemeen 30 apr, 09:00
Afbeelding
Eerbeek Schoon voor een afval vrij dorp Algemeen 30 apr, 09:00
Het ABBA projectkoor zong op verzoek nogmaals 'Waterloo'.
Waar een klein koor groot in kan zijn Algemeen 30 apr, 09:00
Koninklijke onderscheiding door burgemeester van Rumund(lb) voor Barbara Heldring(rb), Hanny Rodijk-Poeze(ro), Herman Huisken(l) en Theo van Enckevort(lo). Foto's: Monique Schuite
Waarnemend burgemeester van Rumund reikt Koninklijke onderscheidingen uit. Algemeen 26 apr, 12:30
Afbeelding
Oud Eerbeek Algemeen 26 apr, 09:00
Uitleg van het Talentteam Papendal.
Clinic voor jeugd bij Bruvoc Algemeen 26 apr, 09:00
Het gebied achter de Molenstraat. Foto: Google Earth.
Grasland wordt tuin, maar er verandert niets Algemeen 26 apr, 09:00