Afbeelding

Het dak gaat van het marktplein af!

Algemeen

BRUMMEN - Het is eindelijk weer zover! In het weekend van 21 en 22 oktober staat er weer een grote tent op het Marktplein en organiseert de Brummense Oranjecommissie Brummen (OCB) weer een geweldig Oktoberfeest van maken. 

Oktober 2019 heeft de OCB haar eerste succesvolle Oktoberfest georganiseerd. Een overvolle zaal met prachtig uitgedoste bezoekers. De 10 mans formatie ‘De Powerhosen’ zette bij het eerste nummer de zaal al op z’n kop. je zou het bijna allemaal vergeten na de heftige avond die volgde met de brand op het Marktplein. De tweede avond werd hierdoor anders dan gepland. Samen met alle inwoners van Brummen heeft de Oranjecommissie 15.000 euro opgehaald tijdens een benefiet voor de getroffenen. Door de maatregelen van corona kom er helaas twee jaar geen oktoberfeest meer gevierd worden. 

Door de inzet van het OCB kon er in april alweer een gezellige Koningsnacht en -dag gevierd worden. Binnenkort is het weer tijd voor een gezellig Oktoberfeest. Op vrijdag 21 oktober trapt de Oranjecommissie het weekend af met hét Oktoberfest met Schlagerband ‘Die Powerhosen’ voor de leeftijd 18+. 

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Bosman voor € 12.50 per stuk. Een groot deel van de kaarten is al verkocht. Het wordt heel erg op prijs gesteld als je in Tiroler outfit komt om er weer een ‘Supertolle’ avond van te maken. 

Op zaterdag 22 oktober sluiten wordt het feestweekend afgesloten met een Dorpsfeest voor iédereen. Van 20.30 tot 00.30 uur zal de band Millstreet een superoptreden neerzetten. De entree is gratis. DJ D’arno zal tussen de live-optredens door voor de muziek zorgen. 

Met een fijne groep vrijwilligers wil de OCB er weer een geweldig evenement van maken. Het Brummens Nieuws is medesponsor van Het Oktoberfest

!
Afbeelding
Shantykoor “De IJsselboei’ treedt op Algemeen 2 dec, 16:28
Afbeelding
OMNIA Massage Brummen Zakennieuws 2 dec, 16:19
Afbeelding
Weerstand tegen komst benzinestation Algemeen 2 dec, 16:00
Afbeelding
Apeldoorn wil camping “De Marshoeve” kopen Algemeen 2 dec, 14:52
Afbeelding
Nieuwe locatie voor kegelclubs Algemeen 2 dec, 14:33
Afbeelding
BrummenEnergie geeft lokale energietransitie handen en voeten Algemeen 2 dec, 14:18
Afbeelding
Aanhangwagen afval in één ochtend Algemeen 2 dec, 14:15
Afbeelding
Drieling katerkittens Algemeen 2 dec, 13:30
Afbeelding
Slagschip Doonweg Columns 2 dec, 13:23
Afbeelding
48 woningen voor Oekraïners en spoedzoekers Algemeen 1 dec, 19:09
Afbeelding
Kunst door de brievenbus Algemeen 1 dec, 09:55
Afbeelding
Dorpsraad Eerbeek-Hall organiseert weer een inloop-spreekuur Algemeen 30 nov, 16:14
Afbeelding
Vlag tegen Huiselijk Geweld Algemeen 30 nov, 16:05
Afbeelding
Succesvol jubileumjaar Kunstkring Algemeen 30 nov, 16:03