Dorpsgarage Elshof 'Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar'!
Dorpsgarage Elshof 'Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar'!

Elshof ‘Onafhankelijk BOVAG Autobedrijf van het jaar’!

Algemeen

EERBEEK - Het is feest in Eerbeek, want Dorpsgarage Elshof is op 28 juni 2022 uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022. De ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd vond plaats tijdens het BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven. Het besluit van de vijfkoppige vakjury is unaniem: Dorpsgarage Elshof is de winnaar en mag zich een jaar lang het beste onafhankelijke autobedrijf van Nederland noemen.

BOVAG houdt jaarlijks een verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf. Er zijn 3.200 onafhankelijke autobedrijven lid van BOVAG, dus een plek in de top drie is op zich al een prachtige prestatie. Maar eenmaal in de finale wilde ondernemer Ruben Elshof natuurlijk ook winnen. De ondernemer en zijn enthousiaste team zetten daarom alles op alles om te winnen. En met succes! Het bedrijf voelt zich vereerd en is uiteraard blij met het behalen van de titel. 

Dorpsgarage Elshof werd om te beginnen genomineerd en bemachtigde zo een plek in de top tien. De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit de autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door branchepartijen, garageformules of BOVAG-adviseurs. Vervolgens heeft het bedrijf de afgelopen maanden uitgebreide bedrijfsinformatie aan moeten leveren en kregen ze mystery shoppers en consultants over de vloer. Daarnaast werd hen het hemd van het lijf gevraagd door de vakjury onder leiding van Ferry Smith van de ANWB en verder bestaande uit Bertus de Vries van Bovemij, Paul de Vries van DCDW, Betsie Brink van OOMT en Remco de Vette van Vibber. 

Open en transparant

Volgens Smith geeft winnaar Elshof de traditionele dorpsgarage een totaal nieuw gezicht: “Dit bedrijf verkoopt geen auto’s, houdt zich alleen bezig met reparatie en onderhoud en laat zien dat je daar een hele goede boterham mee kunt verdienen. De klant is hier écht het middelpunt van de activiteiten en alle marketingmogelijkheden worden op verrassende wijze ten volle benut. Dorpsgarage Elshof is in hoge mate gedigitaliseerd en er wordt echt op cijfers gestuurd, terwijl het management medewerkers op een open en transparante manier bij de bedrijfsvoering betrekt. Elke week ontvangt het team in een persoonlijke app de cijfers en dat zorgt voor een sterke onderlinge verbondenheid. De saamhorigheid is heel groot en de funfactor op de werkvloer is hoog. De filosofie hierachter is dat als je goed bent voor je personeel, zij ook goed zijn voor de klant. Verder is gastheerschap daardoor vanzelfsprekend en in alle facetten van het bedrijf doorgevoerd, zowel op de vestiging als online.” 

Dit alles gaf voldoende input om Dorpsgarage Elshof als winnaar te prijzen.

Afbeelding
Waterschap Vallei en Veluwe zoekt nieuwe jeugdbestuurders! Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Finale Hybride Dammen: Kleine foutjes grote problemen. Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Innovatiesubsidie leidt tot vernieuwend concept Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Gemeente, luister naar je inwoners! Ingezonden 1 dec., 09:00
Afbeelding
Eerbeek maakt zich klaar voor het Winter Weekend! Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Midwinterwandeling: Een betoverende wandeling vol gezelligheid Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Brummense uitslag verkiezingen Tweede Kamer volgt landelijk beeld Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Campagne 'Stop geweld tegen vrouwen' van start: Reuversweerd oranje uitgelicht! Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Rubriek Pennenlikkers: Agave Kruissen Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Oortveldruiters gaan weer oliebollen verkopen! Algemeen 30 nov., 16:11
Afbeelding
Kerstoptredens Popkoor Young Voices Algemeen 30 nov., 16:01
Afbeelding
Nieuwe taalvrijwilligers bij de Bibliotheek Algemeen 30 nov., 11:01
Afbeelding
Drie-koren winterconcert Algemeen 30 nov., 10:47
Afbeelding
Kerstnachtdienst in Loenen Algemeen 30 nov., 10:33