Dorpsgarage Elshof 'Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar'!
Dorpsgarage Elshof 'Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar'!

Elshof ‘Onafhankelijk BOVAG Autobedrijf van het jaar’!

Algemeen

EERBEEK - Het is feest in Eerbeek, want Dorpsgarage Elshof is op 28 juni 2022 uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022. De ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd vond plaats tijdens het BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven. Het besluit van de vijfkoppige vakjury is unaniem: Dorpsgarage Elshof is de winnaar en mag zich een jaar lang het beste onafhankelijke autobedrijf van Nederland noemen.

BOVAG houdt jaarlijks een verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf. Er zijn 3.200 onafhankelijke autobedrijven lid van BOVAG, dus een plek in de top drie is op zich al een prachtige prestatie. Maar eenmaal in de finale wilde ondernemer Ruben Elshof natuurlijk ook winnen. De ondernemer en zijn enthousiaste team zetten daarom alles op alles om te winnen. En met succes! Het bedrijf voelt zich vereerd en is uiteraard blij met het behalen van de titel. 

Dorpsgarage Elshof werd om te beginnen genomineerd en bemachtigde zo een plek in de top tien. De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit de autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door branchepartijen, garageformules of BOVAG-adviseurs. Vervolgens heeft het bedrijf de afgelopen maanden uitgebreide bedrijfsinformatie aan moeten leveren en kregen ze mystery shoppers en consultants over de vloer. Daarnaast werd hen het hemd van het lijf gevraagd door de vakjury onder leiding van Ferry Smith van de ANWB en verder bestaande uit Bertus de Vries van Bovemij, Paul de Vries van DCDW, Betsie Brink van OOMT en Remco de Vette van Vibber. 

Open en transparant

Volgens Smith geeft winnaar Elshof de traditionele dorpsgarage een totaal nieuw gezicht: “Dit bedrijf verkoopt geen auto’s, houdt zich alleen bezig met reparatie en onderhoud en laat zien dat je daar een hele goede boterham mee kunt verdienen. De klant is hier écht het middelpunt van de activiteiten en alle marketingmogelijkheden worden op verrassende wijze ten volle benut. Dorpsgarage Elshof is in hoge mate gedigitaliseerd en er wordt echt op cijfers gestuurd, terwijl het management medewerkers op een open en transparante manier bij de bedrijfsvoering betrekt. Elke week ontvangt het team in een persoonlijke app de cijfers en dat zorgt voor een sterke onderlinge verbondenheid. De saamhorigheid is heel groot en de funfactor op de werkvloer is hoog. De filosofie hierachter is dat als je goed bent voor je personeel, zij ook goed zijn voor de klant. Verder is gastheerschap daardoor vanzelfsprekend en in alle facetten van het bedrijf doorgevoerd, zowel op de vestiging als online.” 

Dit alles gaf voldoende input om Dorpsgarage Elshof als winnaar te prijzen.

!
Afbeelding
Shantykoor “De IJsselboei’ treedt op Algemeen 2 dec, 16:28
Afbeelding
OMNIA Massage Brummen Zakennieuws 2 dec, 16:19
Afbeelding
Weerstand tegen komst benzinestation Algemeen 2 dec, 16:00
Afbeelding
Apeldoorn wil camping “De Marshoeve” kopen Algemeen 2 dec, 14:52
Afbeelding
Nieuwe locatie voor kegelclubs Algemeen 2 dec, 14:33
Afbeelding
BrummenEnergie geeft lokale energietransitie handen en voeten Algemeen 2 dec, 14:18
Afbeelding
Aanhangwagen afval in één ochtend Algemeen 2 dec, 14:15
Afbeelding
Drieling katerkittens Algemeen 2 dec, 13:30
Afbeelding
Slagschip Doonweg Columns 2 dec, 13:23
Afbeelding
48 woningen voor Oekraïners en spoedzoekers Algemeen 1 dec, 19:09
Afbeelding
Kunst door de brievenbus Algemeen 1 dec, 09:55
Afbeelding
Dorpsraad Eerbeek-Hall organiseert weer een inloop-spreekuur Algemeen 30 nov, 16:14
Afbeelding
Vlag tegen Huiselijk Geweld Algemeen 30 nov, 16:05
Afbeelding
Succesvol jubileumjaar Kunstkring Algemeen 30 nov, 16:03