Logo brummensnieuws.nl

Geïnteresseerdenwandeling Cortenoever

BRUMMEN - Het projectteam Cortenoever, bestaande uit Rijkswaterstaat, provincie Gelderland en hoofdaannemer Van den Herik, organiseert op woensdagochtend 20 juli een wandeling in het projectgebied Cortenoever. De wandeling is van 10.00 tot 12.00 uur en start bij Boerderijcamping de Hank.

 Bij de wandeling zullen verscheidene deskundigen aanwezig zijn die u van alles kunnen vertellen over de interessante onderwerpen waarmee het projectteam te maken heeft gedurende de projectwerkzaamheden in het gebied. Zo zullen er onder andere aanwezig zijn: een archeoloog, ecoloog, oorlogshistoricus, munitiedeskundige en de boswachter. Daarnaast zal de uitvoerder en omgevingsmanager aanwezig zijn om u te ontvangen en begeleiden gedurende de ochtend. U bent welkom bij de Boerderijcamping ‘de Hank’ met een kopje koffie of thee. Vanaf daar start de wandeling en deze zal daar ook weer eindigen.

Wanneer:                            Woensdagochtend 20 juli van 10.00 tot 12.00 uur
Start- en eindpunt:          Boerderijcamping de Hank, Piepenbeltweg 27, 6971JH Brummen
Voor wie:                             Volwassen geïnteresseerden

Graag aanmelden via vdh-cortenoever@herik.nl Bij grote belangstelling wordt er mogelijk een extra tijdslot ingepland die dag.

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: