Logo brummensnieuws.nl
<p>Ondertekening gebruikersovereenkomst GGZ-Riwis en Onze DROOM</p>

Ondertekening gebruikersovereenkomst GGZ-Riwis en Onze DROOM

Nieuw onderkomen van GGZ-Riwis voor Onze DROOM

BRUMMEN – Met de ondertekening van de gebruikersovereenkomst voor Gentiaan 9 is de verhuizing van Onze DROOM een feit. RIWIS bood enige tijd geleden een vrijwel leegstaande recreatieruimte aan aan Onze DROOM. Judith Klein Gunnewiek ondertekende namens GGZ-RIWIS en voorzitter Sonja Leemkuil namens Stichting Onze DROOM.

Het feit dat deze ruimte aan de rand van het dorp gelegen is, maakte dat Onze DROOM nog enige tijd gezocht heeft naar een ruimte in het centrum van het dorp. Toen dat niet lukte, besloten ze van dit mooie aanbod gebruik te maken.

In december 2019 betrok Onze DROOM Meidoornlaan 18a. Om na korte tijd te horen te krijgen, dat de ruimte al snel ontruimd zou moeten worden. Daarna volgde de coronapandemie en moest Onze DROOM de deuren voor langere tijd sluiten. In de afgelopen jaren is het aantal activiteiten flink uitgebreid en werden de deuren voor een toenemend aantal bezoekers open gezet, als dat weer mocht. De ontruiming en sloop van het gebouw werden keer op keer uitgesteld, maar het vinden van een ruimte werd steeds urgenter. Dit jaar werd van maand tot maand de sloop aangekondigd. Daarom is besloten te verhuizen. Afgelopen zaterdag zijn de eerste meubels verhuist naar Gentiaan 9.

Onze DROOM is vanwege de verhuizing gesloten tot 14 juni. Dan hopen het bestuur en de vrijwilligers zo ver te zijn, dat een nieuwe start gemaakt kan worden. Op dinsdag en donderdagochtend met de ontmoeting van 10-12 uur. Later in de zomer zullen alle andere activiteiten, zoals het brei- en haakcafé, samen eten, creatieve middagen, kledinguitgifte, samen bewegen en het repair café starten. Iedereen is welkom vanaf 14 juni.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: