Logo brummensnieuws.nl

Dorpsgarage Elshof door naar finale Onafhankelijk Autobedrijf 2022

REGIO - BOVAG houdt jaarlijks een verkiezing voor beste onafhankelijke autobedrijf. Dorpsgarage Elshof werd eerder al genomineerd voor de 2022-titel, waarbij een vakjury het bedrijf selecteerde voor de top tien. Deze week kreeg directeur-eigenaar Ruben Elshof het verlossende bericht; het autobedrijf is door naar de finale. Dus is het feest, want Dorpsgarage Elshof behoort hiermee tot de beste drie van Nederland. Op 28 juni 2022 is de bekendmaking van de winnaar. 

In totaal zijn 3.200 onafhankelijke autobedrijven lid van BOVAG, dus een plaats in de top drie van deze verkiezing is al een hele prestatie. En een erkenning voor het vakmanschap en ondernemerschap van Dorpsgarage Elshof. Ruben Elshof kan niet anders dan heel trots zijn op deze finaleplek: “We werken hard voor elke klant die bij ons binnenstapt en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Deze finaleplaats bevestigt voor ons dat we het goed doen. Op het nieuws van onze nominatie hebben we van klanten en relaties heel veel mooie reacties ontvangen. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het meeleven.” En gaat Dorpsgarage Elshof winnen? “Daar gaan we wel voor natuurlijk! We leren ook veel van dit verkiezingstraject. De keuring en tests geven ons nieuwe inzichten om sommige zaken mogelijk nog weer anders en beter te doen. Dat is nu al winst en dat is ondernemen, want stilstaan is geen optie!” 

Om de finale te halen is Dorpsgarage Elshof de afgelopen periode onder de loep genomen door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook is het bedrijf bezocht door mystery shoppers en mystery callers. De resultaten van beiden zijn beoordeeld door de vakjury, die vervolgens de drie finalisten heeft bepaald. Om de winnaar te kiezen, bezoekt de vakjury onder leiding van de ANWB, komende tijd de drie finalisten. De winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022 wordt bekend gemaakt op 28 juni 2022 tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG. 

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: