Logo brummensnieuws.nl
Het team van Dorpsgarage Elshof viert alvast de nominatie. Foto: Dorpsgarage Elshof
Het team van Dorpsgarage Elshof viert alvast de nominatie. Foto: Dorpsgarage Elshof

Dorpsgarage Elshof genomineerd door BOVAG

BRUMMEN – Dorpsgarage Elshof uit Brummen is genomineerd voor de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2022. Bedrijven kunnen worden voorgedragen door BOVAG, branchepartijen en garageformules. Of zelf aanmelden. Zij hebben nu een plek in de top tien en horen in januari 2022 of ze tot de finalisten behoren.

“Ja, ik ben echt trots natuurlijk, ook op mijn team. De top tien halen van deze verkiezing is al een hele mooie prestatie,” vertelt ons Ruben Elshof. Het is een erkenning voor hun harde werken. Ze voelen zich vereerd, want een nominatie door de vakjury krijg je niet zomaar. “Het behalen van de top 10 gaan we met zijn allen even goed vieren. En dan alles op alles zetten voor een plek in de top drie: de finale. Dat is de volgende stap!”

Uit de ongeveer 80 aangemelde en voorgedragen bedrijven, heeft de vakjury de beste tien geselecteerd volgens strenge criteria. De komende tijd wordt Dorpsgarage Elshof goed bekeken door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ze hebben ook al (meerdere) mystery shopper(s) gehad. Er wordt bekeken hoe de omgang is met klanten en natuurlijk ook hun personeel. Hebben ze alles goed op orde? De resultaten worden beoordeeld door die vakjury en zij bepalen wie er doorgaan naar de finale. Dat wordt medio januari bekendgemaakt. Daarna zal de vakjury de winnaar selecteren. 

De winnaar wordt op 22 maart 2022 bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG. 

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: