Logo brummensnieuws.nl

CJW Zomerkampen organiseert aangepaste kampweek

BRUMMEN - De Brummense vereniging CJW Zomerkampen organiseert dit jaar een aangepaste kampweek. Door de huidige situatie rondom het coronavirus werd eerder al besloten het zomerkamp niet op de reguliere manier met overnachtingen in tenten in het bos van Zeddam te laten plaatsvinden. Al snel had de organisatie plannen voor een alternatief klaarliggen.

In de natuurlijke omgeving van Brummen wordt gedurende 3 tot 5 dagen het ultieme kampgevoel gecreëerd voor iedereen van 6 tot en met 17 jaar. De voor het CJW zo kenmerkende, vaak zelf ontwikkelde, spellen voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn aangepast op de omgeving van Brummen. Geen overnachtingen, wel de unieke CJW-sfeer. Het zal een uniek kampjaar worden om nooit te vergeten!

De invulling van het programma is uiteraard aangepast aan de omstandigheden rondom het coronavirus. Tijdens het kamp zullen de voorzorgsmaatregelen uit het protocol ‘Vakantiedagactiviteiten’ gevolgd worden. Dit protocol is te vinden op www.wegaanopzomerkamp.nl en is speciaal voor jeugdzomerkampen opgesteld door meerdere nationale jeugdorganisaties en onder andere onderschreven door het RIVM en de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

De organisatie is ontzettend blij met de inzet en flexibiliteit van haar vrijwilligers en kijkt met veel plezier uit naar 18 juli! Dat de jeugd uit Brummen en omstreken ook enthousiast is blijkt wel uit de hoeveelheid inschrijvingen die al binnen is gekomen. Inschrijven kan nog via www.cjw-brummen.nl!

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: