Afbeelding

Vv Oeken schakelt over op kunstgras

Algemeen

OEKEN - Met de recente aanschaf van extra ballenvangers, hekwerk, verplaatsbare doelen, een maairobot en een sproei-installatie zijn er grote stappen gezet in het trainingsveldonderhoud. De eerste resultaten zullen komend seizoen zichtbaar en merkbaar zijn met een betere, dichtere en groenere grasmat die intensiever bespeelbaar is als doel.

Het kleine zusje van het trainingsveld - de oefenhoek - verdiende ook een opknapbeurt. En dat gaat binnenkort gebeuren. Geen gras meer, maar voor het eerst in de Oeken geschiedenis kunstgras! De aanleg zal vanaf medio mei plaatsvinden, zodat de leden van vv Oeken vanaf volgend seizoen altijd kunnen trainen, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Sponsoractie

Toch blijft er nog een flinke investering over. Aangezien de velden van Oeken geen gemeentelijk eigendom zijn, draagt de club dit soort kosten uit eigen middelen. De club zet hiervoor een sponsoractie op waarbij sponsoren, teams en individuele leden de mogelijkheid krijgen een deel van het kunstgras te sponsoren. Door de sponsoractie hoopt de club 1/3 van de kosten te kunnen dekken. Voor een bijdrage kijk op www.oeken.nl/kunstgras.

Met het kunstgrasveld kan de club verder doorgroeien en is er extra veldcapaciteit op de zaterdagen voor de pupillen. Het veld zal een afmeting krijgen van 60x42,5 meter en is daarmee geschikt voor wedstrijden van de jongste jeugd tot en met de O12. De feestelijke officiële opening zal plaatsvinden op 7 oktober tijdens de feestdag ter ere van het 95-jarige bestaan.

Peutervoetbal

Met de komst van het kunstgras zal ook de introductie van peutervoetbal mogelijk worden. Vanaf seizoen 2023-2024 zal vv Oeken dit op speelse wijze gaan aanbieden. Nadruk hierbij ligt op de motoriek en balbehandeling. Veel oefeningetjes zullen samen met vader, moeder en/of begeleider gedaan worden. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur en hebben een vrije inloop. Lid zijn is geen vereiste en er zijn geen kosten aan verbonden. Leeftijd van 3 tot 5 jaar. Aanmelden kan middels een mail naar voetbalzaken@oeken.nl.

Afbeelding
Waterschap Vallei en Veluwe zoekt nieuwe jeugdbestuurders! Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Finale Hybride Dammen: Kleine foutjes grote problemen. Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Innovatiesubsidie leidt tot vernieuwend concept Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Gemeente, luister naar je inwoners! Ingezonden 1 dec., 09:00
Afbeelding
Eerbeek maakt zich klaar voor het Winter Weekend! Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Midwinterwandeling: Een betoverende wandeling vol gezelligheid Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Brummense uitslag verkiezingen Tweede Kamer volgt landelijk beeld Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Campagne 'Stop geweld tegen vrouwen' van start: Reuversweerd oranje uitgelicht! Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Rubriek Pennenlikkers: Agave Kruissen Algemeen 1 dec., 09:00
Afbeelding
Oortveldruiters gaan weer oliebollen verkopen! Algemeen 30 nov., 16:11
Afbeelding
Kerstoptredens Popkoor Young Voices Algemeen 30 nov., 16:01
Afbeelding
Nieuwe taalvrijwilligers bij de Bibliotheek Algemeen 30 nov., 11:01
Afbeelding
Drie-koren winterconcert Algemeen 30 nov., 10:47
Afbeelding
Kerstnachtdienst in Loenen Algemeen 30 nov., 10:33