Schilderijen van Ans van Breda.
Schilderijen van Ans van Breda. Foto:

Veelzijdige Expositie in Kapel Bronkhorst.

zaterdag 11 mei 2024 11:00 tot vrijdag 17 mei 17:00

BRUMMEN/BRONKHORST - In het kerkje van Bronkhorst is in mei een interessante combinatie van 3 verschillende kunstvormen te zien door drie kunstenaars.

Zo zal Irene van der Horst zilveren sieraden en portretschilderijen/tekeningen tonen. Werken naar een thema en het hele proces dat daarbij hoort, is voor haar inspirerend en uitdagend. Zo komt Irene tot sieraden die zij anders niet gemaakt zou hebben en krijgt het sieraad een vorm van behuizing. Daarnaast schildert ze met veel enthousiasme portretten naar model. 

Liesbeth Borgonjen is er met hout objecten. Liesbeth is al jaren geobsedeerd door hout. Toen ze 15 jaar geleden een sabbatical jaar inlaste werd elk houtstuk een object of beeld. Haar werk is heel divers, van onhandelbaar groot tot een beeld uit een stok. Volledig onbezonnen en autodidact. 

Ans van Breda ervaart de meeste voldoening en uitdaging bij het schilderen van kleurrijke figuratieve schilderijen en portretten op verschillende ondergronden. Het is genieten als een portret tot leven komt. Een nieuwe uitdaging is, om dit in een abstract jasje te gieten want ook abstract werk heeft haar interesse. 

U bent van harte welkom aan Kapelstraat 2 in Bronkhorst van zaterdag 11 t/m vrijdag 17 mei van 11:00 tot 17:00 uur.