Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

BuurtBIJeenkomst in Leuvenheim

zondag 7 april 2024 14:00 tot 17:00

LEUVENHEIM - Op zondag 7 april vindt er in Leuvenheim een buurtBIJeenkomst plaats in het kader van aandacht voor bijen en andere insecten. Het is immers voorjaar en dan worden bijen en insecten actief en mensen ook.

Het Bijenlint Leuvenheim houdt deze manifestatie om het belang van het in stand houden van de bijenpopulatie te benadrukken en te promoten. Onze bloemenpracht en ons fruit is immers van bijen afhankelijk; hun belang is dus ook ons belang. Diverse organisaties presenteren zich, er is een plantjes(ruil)markt, er kunnen bijenhotels gebouwd worden, er is een lezing en livemuziek. Kortom, er is van alles te beleven. Kom zondag 7 april van 14:00 tot 17:00 uur naar het Buurthuis aan de Arnhemsestraat in Leuvenheim. Daar moet je BIJ zijn.