Voorzitter STAG Gerard Klein Heerenbrink.
Voorzitter STAG Gerard Klein Heerenbrink.

Informatieavond voor Burgerhulpverleners

maandag 22 april 2024 20:00

BRUMMEN - De stichting Burgerinitiatief Reanimatie/AED gemeente Brummen, oftewel STAG Brummen, nodigt alle Burgerhulpverleners uit voor een informatieavond in de Bronckhorst Hoeve (Bronkhorsterweg 1) op maandagavond 22 april 2024, inloop vanaf 19:30 uur, aanvang programma 20:00 uur. 

Burgerhulpverleners zijn van levensbelang. Zij worden bij een reanimatie-oproep opgeroepen door ‘Hartslag Nu’ om naar het adres van de calamiteit te gaan om daar hulp te verlenen aan het slachtoffer. Dit in afwachting van de komst van de hulpdiensten. Een groot aantal Burgerhulpverleners staat ingeschreven bij ‘Hartslag Nu’. Burgerhulpverleners kunnen vaak sneller aanwezig zijn dan de hulpdiensten. En dat is van levensbelang want elke minuut telt!

STAG Brummen wil graag de Burgerhulpverleners informeren over het te voeren beleid van de stichting en verder meer informatie geven over de procedures rondom reanimatie, ervaringen uitwisselen maar ook graag alle Burgerhulpverleners bedanken voor hun inzet in het belang van de inwoners van de gemeente Brummen en uiteraard haar bezoekers. Burgerhulpverleners en geïnteresseerden die zich nog niet hebben aangemeld voor deze bijeenkomst kunnen zich alsnog vóór 12 april aanmelden bij het secretariaat van STAG Brummen info@reanimatiebrummen.nl. Ook degenen die overwegen Burgerhulpverlener te worden, zijn van harte welkom. Het belooft een interessante avond te worden.