Gezelligheid rondom het Andreashuis.
Gezelligheid rondom het Andreashuis.

Andreasrommelmarkt Brummen

zaterdag 20 april 2024 0:00

BRUMMEN - Op zaterdag 20 april 2024 organiseert de Andreascommissie weer, de inmiddels bekende traditionele, rommelmarkt in Brummen. Dit jaar wordt het de dertigste editie.

In de Tuinstraat staan rond het Andreashuis weer circa 50 kramen opgesteld. Op de kramen kunt u weer uw slag op mooie spulletjes. Zo kunt u op de Oma’s-Kraam weer nostalgische spulletjes en naar een pareltje zoeken. Of lekker snuffelen in de spulletjes op de speelgoed- of puzzelkraam. De tuin kan weer aangevuld worden met de mooie planten van Annie Blom. Verder zijn er o.a. kramen met schilderijen, decoratie, huishoudelijke artikelen. Ook zijn er weer mooie meubels te koop en nog veel meer!

Voor de (ont)spanning is Johan Waanders er met zijn Rad van Avontuur. De middenstand van Brummen heeft de commissie weer mooie prijzen geschonken voor het Rad van Avontuur zodat Johan een goed gevulde prijzenkast heeft voor zijn rad. Tenslotte kan de inwendige mens verzorgt worden in onze leuke en gezellige snackhoek.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is wordt de opbrengst gebruikt voor o.a. het sponseren van goede doelen in en rond Brummen. Dit jaar geeft de commissie een donatie aan het Harmonie Orkest Brummen, de Stichting Dierenpark ‘t Goor, de Kinder Vakantie Spelen Brummen en de Zonnebloem afdeling Brummen. Daarnaast heeft de commissie een donatie toegezegd voor de realisatie van een zogenaamde belevingswand voor dementerende ouderen in de locatie Tolzicht van de Zorggroep Apeldoorn.