Afbeelding

Nationale Biodanzaweek

zaterdag 13 april 2024 0:00 tot zondag 21 april 0:00

REGIO - De Nationale Biodanzaweek is dit jaar van 13 tot 21 april waarbij vele workshops door heel Nederland worden gegeven. Ter ere van de 100-ste geboortedag van de visionaire grondlegger van biodanza, Rolando Toro Araneda, vindt dit jaar een speciale editie plaats van de Nationale Biodanzaweek. In deze week is een reeks evenementen gepland om biodanza meer bekendheid te geven in Nederland en om het gedachtegoed van Rolando Toro Araneda te eren.

Er worden op meer dan 40 plekken, verspreid door heel Nederland, open workshops gegeven. Volwassenen van 18 jaar tot op hoge leeftijd kunnen op deze wijze laagdrempelig kennismaken met biodanza.

Biodanza is een vorm van dansexpressie die de dansers meer balans, vreugde, en ontspanning brengt en het lichaam en de geest vitaal houdt. Biodanza is in Nederland sterk in opkomst. Er wordt inmiddels op meer dan 150 plekken in Nederland biodanza gegeven. Er zijn vijf scholen die nieuwe docenten opleiden en er is een constante stroom van nieuwe groepen die maandelijks beginnen. Biodanza is wereldwijd verspreid, al in 37 andere landen wordt er biodanza gegeven. Op https://www.biodanza.nl/100jaar/ vind je een open biodanzaworkshop bij jou in de buurt.