Voedselbos 'Nieuwe Erven’. Foto: Jurjen Drenth
Voedselbos 'Nieuwe Erven’. Foto: Jurjen Drenth

Introductiedag Permacultuur in voedselbos Brummen

donderdag 6 april 2023 10:30 tot 15:00

BRUMMEN - Donderdag 6 april geeft permacultuur en voedselbosdocent Chantal van Genderen van 10:30 uur tot 16:00 uur een introductie dag over het ontwerpsysteem permacultuur in het Brummense voedselbos Nieuwe Erven. Deze duurzame ontwerpmethode is toe te passen op grote en kleine groene projecten, op het telen van voedsel, maar ook op sociale systemen, organisaties en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de introductiedag wordt kennisgemaakt met permacultuur. Je leert hoe je deze kennis meteen kunt inzetten. Daarnaast is het inspirerend dat voedsel verbouwen in relatie met meer natuur heel goed mogelijk is. En dit kan bovendien op elke schaal worden toegepast. Deze orie¨ntatie dag is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een optimistisch geluid, een natuurlijker wereld nastreeft en voor degene die een permacultuur opleiding overwegen. Voedselbos Nieuwe Erven is een 3 Hectare groot voedselbospark in de openbare ruimte in Brummen. Je kunt hier toepassingen van permacultuur ontwerp beleven, leren van de uitdagingen en kansen die zich hier voordoen en ideee¨n opdoen voor eigen projecten.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website: www.chantalvangenderen.com