Broekskoor De Vroolijkheid
Broekskoor De Vroolijkheid

Jubileum concert ‘Broekskoor de Vroolijkheid’

zondag 23 april 2023 15:00

HALL - Op zondagmiddag 23 april a.s. is het zover. Dan openen de deuren van het sfeervolle en intieme kerkje van Hall voor een heerlijk jubileumconcert. Aanvang: 15:00 uur. Broeks koor de Vroolijkheid zal een gevarieerde muzikale middag verzorgen met mooie liederen uit het Engelse taalgebied als ook een paar Duitstalige liederen. Tevens zal het ensemble “Quatuor Bruzu” medewerking verlenen.

Broeks koor de Vroolijkheid is inmiddels na 30 jaar een bekende naam in Brummen. De oorsprong van de naam van het koor laat zich raden. Het koor werd op 19 februari 1993 opgericht in buurtschap Broek te Brummen in de Vroolijke Frans. De initiatiefnemers waren een aantal buren die rondom de Vroolijke Frans woonden. Na al die jaren is er natuurlijk inmiddels het een en ander veranderd, maar samen met veel plezier mooi en vierstemmig zingen staat hoog in het vaandel. En ja, we hebben daadwerkelijk een prachtig vaandel wat bij een optreden een mooie plek krijgt.

Alle vier de stemgroepen zijn goed vertegenwoordigd in het koor. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Maak eens een aantal repetitieavonden mee en proef de sfeer, blader door onze muziekmap en zing mee. En laat je door een koorlid eens iets vertellen over onze bonte avonden of andere activiteiten waarop er zoveel creativiteit loskomt bij een ieder. En hopelijk voel je dan ook iets van onze onderlinge verbondenheid. Maar eerst, kom naar ons concert, we zien u graag!

De entree voor het concert is gratis maar een spontane bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het koor repeteert op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30, 1 x in de 14 dagen in het kerkje aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen. Om en om is er na een repetitie gelegenheid om nog even samen wat te drinken en bij te praten. Vooraf en in de pauze kan dat altijd. Alyde Touwen is sinds ruim een jaar onze inspirerende dirigent. De begeleiding van dit concert op piano is in handen van Tatjana Larina

Mocht je belangstelling hebben meld je dan aan via de website: www.broekskoordevroolijkheid.nl