Anemone Nemorosa Polster (Bosanemoon)
Anemone Nemorosa Polster (Bosanemoon)

Lente op landgoed Larenstein

zondag 2 april 2023 14:00

REGIO - IVN Oost-Veluwezoom organiseert op 2 april 2023 een excursie op landgoed Larenstein in Velp. De start is om 14:00 uur op de parkeerplaats van de hogeschool, Larensteinselaan 26A, 6882 CT Velp.

Op het landgoed zijn verscheidene Nederlandse landschapstypen en hun bijbehorende vegetatietypen in het klein te zien. Kijk mee naar het ontluikende voorjaar, dat er in elke vegetatie weer anders uitziet, met andere soorten en andere structuren. De nadruk zal liggen op de bijzonderheden die alleen rond deze tijd van het jaar te zien zijn. De excursie duurt ongeveer 2 uur.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Op landgoed Larenstein zijn honden niet toegestaan.

www.ivnoostveluwezoom.nl