Afbeelding

Openbare vergadering Dorpsraad Brummen

woensdag 19 april 2023 19:30

BRUMMEN - Op woensdag 19 april vindt om 20:00 uur de openbare vergadering van de Dorpsraad Brummen plaats. De Dorpsraad ontvangt u dan ook graag met een kopje koffie of thee. Tijdens de vergadering wordt u bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Door de diverse commissies wordt u op de hoogte gesteld van de lopende projecten.

De presentatie van deze vergadering gaat deze keer over de warmtetransitie in de gemeente Brummen. Het zal in deze presentatie gaan over alle aspecten die te maken hebben met deze warmtetransitie zoals isoleren, ondersteuning door de gemeente en de rol van energiecoaches en bespaarhulpen. Er wordt ook een doorkijk gegeven naar de toekomst om de wijken in Brummen van het aardgas af te helpen. Er zal eveneens aandacht zijn voor het betrekken van inwoners bij deze transitie. De presentatie zal gezamenlijk door de gemeente Brummen en de Dorpsraad verzorgd worden. Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn dan ook van harte
uitgenodigd! Voorafgaand aan de vergadering bent u van 19.30 tot 20.00 van harte welkom bij het inloopmoment. Heeft u een vraag of een probleem waarbij de Dorpsraad u zou kunnen ondersteunen of wilt u de Dorpsraad juist ergens op wijzen? Daarvoor kunt u terecht bij het inloopmoment van de Dorpsraad Brummen, ‘Plein 5’, Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen.