Afbeelding

Lale Gül in Bibliotheek Brummen

donderdag 29 september 2022 20:00

BRUMMEN - Op donderdagavond 29 september start het nieuwe seizoen van De Boekensteun met een lezing van de Turks – Nederlandse schrijfster Lale Gül in de Bibliotheek Brummen. Gül debuteerde in 2021 op drieëntwintigjarige leeftijd met haar autobiografische roman de bestseller Ik ga leven

Lale Gül groeide op in een streng islamitisch gezin in Amsterdam. Ze studeerde Nederlands aan de Vrije Universiteit. In haar jeugd ging ze doordeweeks naar school en in het weekend naar de Koranschool. In haar debuutroman neemt ze afstand van haar streng gelovige opvoeding. Voor dit boek ontving ze in 2021 de NS Publieksprijs. En onlangs ontving ze de Pim Fortuynprijs voor haar moed om dit boek te schrijven.

Reserveren voor deze lezing

In verband met de te verwachten bezoekers en het aantal beschikbare plaatsen is het verstandig snel te reserveren voor deze lezing via de website van de Bibliotheek Brummen|Voorst.

Praktische informatie

Verzekerd van een zitplaats? Reserveer en betaal dan vooraf voor deze lezing via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Voor donateurs van de Boekensteun is de entree gratis en de niet donateurs betalen: € 7,50. Aanvang: 20.00 uur in Bibliotheek Brummen.