Afbeelding

Workshop Whatsapp bij de Bibliotheek

maandag 8 augustus 2022 14:00

BRUMMEN/ VOORST - Steeds meer mensen maken gebruik van Whatsapp om berichten, foto’s of spraakopnames te versturen. Wist je dat je met Whatsapp ook kunt videobellen of een groepsgesprek kunt voeren? Whatsappen is gratis en werkt via internet. Wil jij meer weten over Whatsapp om bijvoorbeeld te kunnen communiceren met je kleinkinderen of je familieleden op afstand? Kom naar de Bibliotheek voor deze gratis workshop.

Tijdens de workshop van ongeveer anderhalf uur ga je met je eigen telefoon of tablet oefenen met deze handige app. Medewerkers van de Bibliotheek helpen jou bijvoorbeeld met ‘Hoe voeg je contactpersonen toe, hoe verstuur je een foto of een geluidsopname, en hoe werkt bellen of videobellen met Whatsapp?’ De workshop wordt georganiseerd in Twello, Eerbeek en Brummen. Via de Activiteitenagenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl kun jij je aanmelden zodat we weten dat je komt. Vergeet niet je eigen mobiele apparaat mee te nemen dan gaan we direct aan de slag! Leden en niet-leden van de Bibliotheek zijn van harte welkom.

  • Twello: 8 augustus 14:00uur-15:30 uur
  • Eerbeek: 15 augustus 14:00-15:30 uur
  • Brummen: 22 augustus 14:00-15:30 uur

Over Whatsapp 

WhatsApp is een gratis app waarmee je berichten, bestanden, foto’s en video’s naar vrienden en familie kunt sturen. Je kunt de app installeren op je mobiel en/of tablet.

Wist je dat?

Je kunt bij de Bibliotheek terecht met al jouw vragen over taal, (voor)lezen en/of de (digitale) overheid. Je kunt gewoon binnenlopen met jouw vraag. Welkom bij de Bibliotheek.