Afbeelding

TondenBuitenBios

vrijdag 12 augustus 2022 21:00

TONDEN - Op vrijdagavond 12 augustus organiseert de Culturele Stichting voor de derde keer een TondenBuitenBios op het veldje achter ‘De Sterre’ (ingang Sterrebosweg 6 in Tonden). U kunt komen genieten van een heerlijke, humoristisch film met de naam ‘The Duke’. Deze Engelse film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en speelt zich af in 1961 en gaat over de diefstal van het beroemde schilderwerk van ‘The Duke of Wellington’ uit de National Gallery in Londen.

Vanaf 21.00 uur gaat het veldje open en de film begint zodra het donker genoeg is. Het idee is dat u samen komt met familie, vrienden/buren of vage kennissen voor een leuke en memorabele avond. Daarbij is het de bedoeling dat jezelf je stoeltjes, hapjes/drankjes en popcorn meeneemt. De kaartjes hiervoor zijn voor slechts 4euro en alleen verkrijgbaar via www.cultuurtonden.nl.