Afbeelding

Leerlingen geven slotconcert bij De Vossestaart

vrijdag 1 juli 2022 16:00 tot 17:00

HALL - Volgende week vrijdag, 1 juli,  is er om 16:00 uur een concert op het schoolplein bij Kindcentrum de Vossestaart in Hall. Daarbij zijn uiteraard alle ouders, maar ook andere geïnteresseerden van harte welkom.Met dit concert sluit De Vossestaart een bijzonder project af. Na de soms emotioneel zware coronaperiode koos de Vossenstaart er voor om - met wat extra subsidie - met de kinderen een bijzonder project te starten.  Samen met de organisatie Klassenorkest stond gedurende zes weken ‘muziek’ centraal. Om de muizenissen van Corona te vergeten en samen te genieten van het maken van muziek. Uiteraard werd het project opgepakt samen met muziekvereniging DES uit Hall. Zij zorgden voor de ondersteuning, bijvoorbeeld door het leveren van de instrumenten. DES speelt ook mee bij het slotconcert op 1 juli.  De Hallse school verzorgt ook het onderwijs voor de Oekraïense kinderen uit de regio. Uiteraard konden ook deze leerlingen volop meedoen bij dit schoolproject.Het concert is van 16:00 tot 17:00 uur en is gratis toegankelijk.