Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Bijna 40 keer Lenteloop

zondag 24 oktober 9:30 uur

EERBEEK - Dit jaar zou de 40e editie zijn van de jaarlijkse Lenteloop, georganiseerd door de Rotary club Eerbeek-Zutphen, plaatsvinden. Echter, zoals met nagenoeg alle evenementen het geval was, konden de edities 2020 en 2021 vanwege de pandemie niet doorgaan. 

Met de Lenteloop werd o.a. het project “Vakantie Geluk” gesponsord waarbij gezinnen die niet in de financielemogelijkheid zijn, toch van een korte vakantie kunnen genieten. Om dit project toch te kunnen blijven ondersteunen is er dit jaar besloten om de Lenteloop eenmalig om te zetten tot een Herfstloop.

Op zondag 24 oktober zal dan de, in principe 39e editie van, de Lenteloop plaatsvinden, wederom vanaf het terrein achter “Bosque” aan de Harderwijkerweg te Eerbeek.

De volgende parcours zullen weer uitgezet zijn in een prachtige bosrijke omgeving;

Trail 10 en 20 km, Halve marathon, Trimloop 6 en 13 km, kidsrun van 1,5 km en de wandeltocht van 10 km. Inschrijving kan alleen on-line tot zaterdagavond 20:00 uur viawww.lenteloop.nl of via www.hardloopkalender.nl en www.inschrijven.nl , er is geen mogelijkheid voor inschrijving ter plaatse. Alleen voor de wandeltocht is zondagmorgen tussen 09:30-10:30 uur nog mogelijkheid voor registratie ter plaatse.

Voor de 40e editie zal er, indien de omstandigheden binnen het zgn. “nieuwe normaal” zijn, weer een originele Lenteloop plaatsvinden!
deel deze activiteit

 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: