Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Opnieuw Ouder en Kind Yoga

zaterdag 18 september 9:30 uur

BRUMMEN/ EERBEEK - In het kader van het Ouder-Kind programma biedt de Bibliotheek diverse activiteiten aan die passend zijn voor het jonge kind. Na de succesvolle ouder-kind yoga vorig jaar door Nynke Bos, herhalen we dit. Tijdens de ouder-kind yogales gaan jullie samen een wereldreis maken onder het motto van ‘Yo-ga mee de wereld rond!’ Samen bewegen, samen ontspannen, samen genieten! Voor kinderen van alle leeftijden.

Wat is het effect van yoga?

Samen met je kind yoga doen verbindt, ontdek je eigen kracht en die van elkaar door inspanning en ontspanning. Met yoga werk je niet alleen aan lenigheid, kracht en balans. Uit onderzoek blijkt dat yoga en meditatie helpen bij het omgaan met prikkels, stress, angsten en impulsief gedrag. Het vergroot zelfvertrouwen, empathie en concentratie. Essentiële bouwstenen voor ieder kind!

Over Nynke Bos

Zij heeft tien jaar als groepsleerkracht gewerkt in het Speciaal Onderwijs. Ze werkte er met slechthorende kinderen, kinderen met TOS, ASS en ADHD. Ze merkte dat haar kracht ligt in het ‘zien’ van kinderen. Zien wat een kind nodig heeft om te kunnen leren, om te kunnen (samen) spelen, om zich fijner te voelen en zich positief te ontwikkelen. Yoga en meditatie waren altijd al verweven in haar leven.

Praktische informatie

Je kunt bij de vestigingen in Eerbeek en Brummen terecht voor ouder-kind yoga.

Locatie Eerbeek, zaterdag 18 september om 11.00 uur

Locatie Brummen, zaterdag 18 september om 09.30 uur.

De les duurt een uurtje. Meld je aan via de website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. 


deel deze activiteit

 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: