Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Start handbal trainingen 5, 6, 7 en 8 jarigen

donderdag 8 april 15:30 uur

BRUMMEN - Handbalvereniging Brummen wil starten met het op een speelse manier training geven aan 5, 6, 7 en 8 jarigen. Handbal wordt in deze leeftijdscategorie gemengd gespeeld. Dus voor jongens en meisjes. Er kan, bij voldoende animo, mee gedaan worden aan toernooitjes die 1x per maand door een vereniging worden georganiseerd. In eerste instantie is de opzet om alleen te trainen en meisjes en jongens kennis te laten maken met handbal.

Naast het trainen worden er ook spelletjes gedaan die te maken hebben met het handballen. Vanwege de corona mag er niet in de zaal getraind worden, maar wel buiten op het gekozen speelveldje aan de Schaepmanstraat te Brummen. De trainingen worden gehouden op donderdag vanaf 15.30 uur.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe dit gaat. Wil je ook mee doen. Of weet je al hoe dit moet maar wil je meetrainen dat kan. De trainingen starten vanaf donderdag 8 april a.s. om 15.30 uur. Voor meer informatie kan ook contact opgenomen worden met het secretariaat, telefoon 0575-563077/06-23701444 of via onze site www.handbal-brummen.nl of mail naar info@handbal-brummen.nl


deel deze activiteit

 


Week 15

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: