Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

‘Hors Normes’ bij Brummense Buiten Bios

donderdag 27 augustus 20:30 uur

BRUMMEN - Een bijzondere en buitengewone film tijdens deze buitengewone tijden. Met de vertoning van de prachtige Franse speelfilm ‘Hors Normes’ op donderdag 27 augustus is dit de enige vertoning van de Brummense Buitenbios in haar zestiende buitenseizoen. Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop. Uiteraard worden de coronarichtlijnen in acht genomen en in de buitenlucht is daar gelukkig genoeg plaats voor. De film begint om 20.30 uur en de entree is € 4,-. 

De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb.

De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de basisschool ‘het P@rk’ en het dierenpark ‘t Goor. Het is uitdrukkelijk geen ‘drive-in bioscoop’ maar meer een ‘sit-in bioscoop’. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, er van uit gaande dat men zelf wat mee neemt. De toegang bedraagt € 4,-. De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de ‘Culturele Stichting Gemeente Brummen’. Voor informatie over het doorgaan van de film i.v.m. het weer kan men op 27 augustus bellen naar 06-23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl


deel deze activiteit

 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: