Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Veilig spelen op straat

woensdag 12 juni 14:00 t/m 17:00 uur

EERBEEK/ BRUMMEN - Wil je lekker buiten op straat spelen, komen al die auto's en bromfietsen weer voorbijrazen. En ook nog precies op dat stukje straat, waar jij met je vriendjes en vriendinnetjes speelt. Lijkt het jou nou wat om een keer lekker op de straat bezig te kunnen zijn zonder dat je steeds moet opletten op je veiligheid? Dat kan! En wel op woensdag 12 juni!

Een middag vol met leuke activiteiten, voor jonge en oude kinderen. Zit jij op de basisschool en lijkt jou dit ook leuk? Kom dan deze dag naar de "Straatspeeldag" en neem al je vriendjes mee, om er een gezellige en leuke middag van te maken. De straatspeeldag wordt in Eerbeek en in Brummen georganiseerd door Stichting Welzijn Brummen, Veilig Verkeer Nederland en Stichting Sportkompas.

Locatie Eerbeek: C. van Leeuwen & De Enk (Vondellaan/Kloosterstraat, 6961 XK Eerbeek)

Locatie Brummen: St. Pancratiusschool (Oude Eerbeekseweg 5, 6971 BL Brummen)

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Activiteiten Eerbeek:

  • Buikschuifbaan
  • Whipe out rol

Activiteiten Brummen:

  • Take out muur
  • Tobbedansbaan

Er zullen verder nog verschillende spelletjes zijn en een DJ zal de muziek verzorgen! De toegang is geheel op eigen risico en er zijn geen kosten verbonden aan deze speelmiddag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Sportkompas (0313-651180) of mailen naar lotte@stichtingsportkompas.nl of martijn@stichtingsportkompas.nl  


deel deze activiteit

 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: