Van groep 7/8 eindigde Jongensteam 1 van de Pancratiusschool als eerste.
Van groep 7/8 eindigde Jongensteam 1 van de Pancratiusschool als eerste.

Wie heeft dit jaar het schoolvoetbaltoernooi op de Hazenberg gewonnen?

Algemeen

BRUMMEN - Bijna 300 leerlingen van basisscholen uit Empe, Leuvenheim en Brummen stonden te popelen om vorige week woensdagmiddag te gaan voetballen. De 26e editie van het schoolvoetbaltoernooi stond op de agenda en 31 teams waren er klaar voor om de strijd aan te gaan voor de grote wisselbeker. Zouden de leerlingen van Kindcentrum Het P@rk net als vorig jaar de beker weer meenemen?

De ochtend begon regenachtig. Gelukkig kwam rond 13:00 uur de zon erdoor. Het bleef wisselvallig en koud, maar dat maakte voor de leerlingen niets uit. Om half 2 ging het eerste startsignaal en was het schoolvoetbaltoernooi echt begonnen. Het werd een mooie dag met hier winst en daar verlies maar in de flow van de wedstrijd stond sportiviteit voorop en werd er leuk gevoetbald in zowel de jongens, meiden en gemixte teams.

De uitslagen van dit gezellige en geslaagde toernooi: In groep 3/4 gemengd werd de Isingschool nummer 1en ging Kindcentrum het P@rk er met de tweede en derde plek vandoor. In groep 5/6 gemengd werd de Isingschool wederom eerste, Pancratiusschool 2, tweede en Kindcentrum Het P@rk derde. Kindcentrum Het p@rk werd eerste in groep 7/8 gemengd. Tweede werd de Isingschool en derde basisschool De Ontdekking 2. In groep 7/8 ging jongensteam 1 en 2 van de Pancratiusschool er met de eerste en tweede plek vandoor. De Ontdekking werd derde in deze categorie. Het meidenteam van De Ontdekking eindigde het hoogst.