Kunst en gezelligheid op de Zeldzaam Mooi Markt.
Kunst en gezelligheid op de Zeldzaam Mooi Markt.

Zeldzaam Mooi Markt met regionale kunstenaars

REGIO - Op zondag 28 april is er van 11:00 tot 17:00 uur een Zeldzaam Mooi Markt in de eigenzinnige en creatieve Laarstraat in Zutphen. 

Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers én winkeliers uit de Laarstraat. 


Handgemaakt en zelf ontworpen

Alle producten zijn handgemaakt, zelf ontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. Kortom er is voor iedereen wel iets leuk te zien, te ontdekken of te proeven.


Kunst en muziek

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Muzie is immers ook een vorm van kunst met een grote invloed.


Bellenblaas kunstenaar

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder. Magisch om de enorme bellen met prachtige kleuren te zien. De toegang is gratis.