Thijs Bleumink en Jelke Bouma samen op de fiets. Foto: Rutger Jongejan.
Thijs Bleumink en Jelke Bouma samen op de fiets. Foto: Rutger Jongejan.

Gratis boodschappen bij nieuwe fiets

BRUMMEN - De vestigingen van Profile Bleumink in Brummen, Vorden en Eibergen gaan verder onder de naam Bike Totaal Bleumink. Dat viert de vestiging in Brummen de hele maand april met een actie die is georganiseerd in samenwerking met Jumbo Bouma: Gratis boodschappen bij aankoop van een fiets.

Begin vorig jaar hebben de formules ‘Profile de fietsspecialist’ en ‘Bike Totaal’ al aangekondigd dat zij hun krachten gaan bundelen. “Met deze vernieuwde formule willen we bestaande klanten en ook jonge dynamische gezinnen aanspreken met een hoogwaardig assortiment aan fietsen en service.” Aldus eigenaar Thijs Bleumink. In korte tijd zijn de winkels omgebouwd naar de nieuwe verfrissende formule en prijkt het nieuwe logo op de gevel.


Samen met Jumbo Bouma is een actie opgezet om de re-branding naar Bike Totaal Bleumink te vieren: Wie in de maand april een nieuwe fiets koopt bij Bike Totaal Bleumin krijgt boodschappenbonnen voor supermarkt Jumbo Bouma, die een waarde van 7,5% bedraagt van de aanschafwaarde van de nieuwe fiets. "Absoluut een leuke actie, waar we veel mensen mee hopen aan te spreken. Net zoals bij alle andere acties, gelden er wel een aantal voorwaarden. Ze zijn niet ingewikkeld en we vertellen er graag meer over in onze winkel aan de Ambachtstraat." Zo vervolgt Thijs Bleumink zijn verhaal.