Afbeelding
Foto:

Vervolg van voorpagina

Pinksterfestival

Taken waaraan gedacht kan worden zijn bijvoorbeeld; het verspreiden van bewonersbrieven in de buurt, het plaatsen van dranghekken, het uitdelen van lunchpakketten, een aantal uren helpen met de muntenverkoop etc. Mocht jij er dinsdag 2 april niet bij kunnen zijn, maar sta jij wel open voor een vrijwilligersfunctie? Stuur dan een email naar vrijwilligers@pinksterfestivalbrummen.nl.


Volgende stap Burgerberaad

BRUMMEN - De Dorpsraad Brummen heeft op woensdagavond 28 februari j.l. samen met de Stichting G1000 een bijéénkomst gehouden over Burgerberaad.

U was daarvoor uitgenodigd, u bent wellicht aanwezig geweest of u hebt het via de media vernomen. Naar aanleiding van die bijéénkomst overweegt de Dorpsraad een volgende stap, maar wil eerst het draagvlak daartoe onderzoeken. Dat wil ze doen door een soort Denktank op te richten. Mocht er voldoende belangstelling zijn, kan een volgende fase eventueel het oprichten van een werkgroep zijn.

Wilt u meedoen met deze Denktank om na te gaan hoe Burgerberaad verder gebracht kan worden in Brummen? Wilt u zich dan aanmelden bij het secretariaat: secretariaat@dorpsraadbrummen.nl. Als u dat voor 1 mei doet, dan kan er nog voor de zomer een eerste bijéénkomst georganiseerd worden.