Afbeelding

Informatie avond vrijwilligers Pinksterfestival Brummen 2024

Algemeen

BRUMMEN - Pinksterfestival Brummen 2024 gaat door en is op zoek naar vrijwilligers!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van het Pinksterfestival dat zal plaatsvinden van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei in het centrum van Brummen.

Het belooft een fantastisch evenement te worden met livemuziek, culturele activiteiten, culinaire hoogstandjes en de alom bekende Pinkstermarkt. Tijdens het gehele weekend werken de Brummense horecaondernemers van Audreys, Tante Blanche en Concordia nauw samen met Stichting PinksterFestival Brummen om hier een onvergetelijk feest van te maken.

Diverse (lokale) partijen en Brummenaren zijn al bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement. Echter is de organisatie nog op zoek naar enkele vrijwilligers die een bepaalde taak (klein of groot) op zich zouden willen nemen om het Pinksterfestival tot een groot succes te maken.

Sta jij hier voor open of ben je nieuwsgierig?

Kom dan dinsdag 2 april om 19:00 uur (inloop 18:30 uur) naar de vrijwilligersbijeenkomst bij Grand Cafe Audreys (Marktplein 18, Brummen) voor meer informatie. 

Tijdens deze informele bijeenkomst zal een korte presentatie worden gegeven door het bestuur over het programma van het festivalweekend. Daarnaast zal kenbaar worden gemaakt voor welke onderdelen nog vrijwilligers worden gezocht en gaan wij graag met elkaar in gesprek om kennis te maken en te kijken welke vrijwilligers gekoppeld willen en kunnen worden aan een bepaalde taak. Taken waaraan gedacht kan worden zijn bijvoorbeeld; het verspreiden van bewonersbrieven in de buurt, het plaatsen van dranghekken, het uitdelen van lunchpakketten, een aantal uren helpen met de muntenverkoop etc.

Mocht jij er dinsdag 2 april niet bij kunnen zijn, maar sta jij wel open voor een vrijwilligersfunctie? Stuur dan een email naar vrijwilligers@pinksterfestivalbrummen.nl.