JO8-2 team Sportclub Brummen
JO8-2 team Sportclub Brummen

Kampioenen Sportclub Brummen

Algemeen

 BRUMMEN - JO8-1 en de JO8-2 zijn kampioen geworden bij Sportclub Brummen. Ondanks dat de KNVB de standen in de jongere jeugdklasse niet bij houdt, hielden de vaste supporters van de JO8-1 en de JO8-2 deze wel bij. Alle wedstrijden hebben beide teams gewonnen. Voor de kinderen is dit duidelijk: als we alles winnen, zijn we kampioen!

JO8-1 

JO8-1 moest afgelopen zaterdag thuis tegen Eerbeekv oetballen. Ook hier werd in de laatste wedstrijd veel gescoord. Na het fluitsignaal kon het feest beginnen. Iedereen kreeg een mooie medaille uitgereikt en er werd toeterend door het dorp rondgereden. De ochtend werd gezellig afgesloten met lekkere frietjes in de kantine.

JO8-2

De JO8-2 heeft afgelopen zaterdag hun laatste wedstrijd tegen Pax JO8-2 in Hengelo gespeeld. Ze hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. De spanning liep behoorlijk omdat de laatste wedstrijd gespeeld moest worden. De jongens en meisje van dit team hebben veel plezier in het spel en gingen er weer vol voor. Ze stonden al snel voor en hebben de voorsprong niet meer weggegeven. Ook zij zijn kampioen geworden!

JO8-1 ook kampioen!