Een bezoekje kan zoveel doen.
Een bezoekje kan zoveel doen.

Hulpvraag van de bezoekgroep 85+

Algemeen

EERBEEK/LOENEN - In de Parochie Eerbeek-Loenen worden de Parochianen die 85 jaar en ouder zijn bezocht ter gelegenheid van hun verjaardag. Deze verjaardag-bezoekjes worden op dit moment door een 15-tal dames en heer met veel plezier gedaan. We sturen de jarige een kaart en geven aan dat we hem/haar binnenkort graag komen bezoeken. 

Deze bezoekjes worden zeer gewaardeerd. Eenmaal per jaar is er een gezellige bijeenkomst en wordt het afgelopen jaar geĆ«valueerd. Tijdens de afgelopen bijeenkomst werd helaas geconstateerd, dat er Parochianen bijkomen die een bezoekje verdienen, maar helaas, u begrijpt het al, er komen geen vrijwilligers bij die een bezoekje kunnen brengen. Enkele vrijwilligers gaan zelf al tot de doelgroep behoren.
Onze bezoekgroep heeft dus dringend behoefte aan uitbreiding. Wie heeft er belangstelling om ook eens iemand te bezoeken, u bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden bij Anneke v.d. Werf: avdwerffverbraak@gmail.com, voor Eerbeek en voor Loenen bij Tonnie Bonestroo: w.bonestroo8@upcmail.nl. Het zou toch jammer zijn als dit initiatief moest stoppen.