Atilla(r) en Ammar. Foto: Karin Blom
Atilla(r) en Ammar. Foto: Karin Blom

Marmaris Brummen viert jubileum: al meer dan 25 jaar een begrip

Algemeen

BRUMMEN -  Terwijl andere horeca-bedrijven regelmatig van eigenaren en naam wisselen, is deze pizzeria niet meer weg te denken uit het Brummense straatbeeld. Al meer dan 25 jaar zijn Atilla en Yusuf de drijvende krachten achter Marmaris.

Samen opgebouwd
Jaren van opbouwen, leren, innoveren en investeren hebben de heren er samen op zitten. Het is toch wel een prestatie vindt Yusuf. “We begonnen eenvoudig en hebben het samen in stappen uitgebouwd. Ik ben trots op wat we met ons team hebben neergezet.” Hij vertelt hoe ze inzetten op klant-tevredenheid en duurzaamheid. “Er is een nieuwe elektrische pizza-oven die snel en lekker bakt. En bezorgen doen we vlot en duurzaam met de meest moderne elektrische fiets. Natuurlijk veilig, dus extra zichtbaar dankzij moderne verlichting en opvallende kleding.”

Het bedrijf is verweven in met de levens van de mannen, want naast mede-ondernemers zijn ze ook zwagers. Even invallen, een extra stap zetten voor elkaar bij drukte, het is nooit een probleem. “Ik geniet vooral van een volle zaak en terras, maar ook van de vaste gasten met hun verhalen of de fietsers ons terras aandoen”, aldus Atilla.

Acties en optreden
Om het jubileum samen te vieren met de inwoners van Brummen en omgeving, organiseren de heren van alles. Er zijn win-acties op hun social-media kanalen en er is een kleurwedstrijd voor de kinderen. In samenwerking met de Brummense oranjevereniging is de zanger Ammar Bozoglu uitgenodigd om op te treden tijdens Koningsdag. Volkszanger Ammar is een unieke verschijning. Een talentvolle entertainer uit Deventer met Turkse roots. Sinds in 2020 een filmpje viraal ging op internet gaat het hard met de carrière van Ammar. De feestsingel “De Laatse” samen met Snelle heeft inmiddels meer dan 15 miljoen streams op Spotify. U kent Ammar wellicht van zijn deelname als aankomend dirigent in het NPO-programma Maestro.

Nog jaren door
Natuurlijk is zo’n jubileum een moment om terug te kijken en samen met hun team en heel Brummen feest te vieren. En de ervaren ondernemers van Marmaris kijken ondertussen met vertrouwen naar de toekomst. Atilla en Yusuf gaan met hun tijd mee, via de site en apps uw eten bestellen is voor veel mensen normaal. “Marmaris is via alle moderne kanalen bereikbaar, maar we blijven ook komende jaren inzetten op het persoonlijk contact met onze klanten.”