Eendracht Ensemble
Eendracht Ensemble

Maak kennis met het Eendracht Ensemble

Algemeen

EERBEEK - Elke woensdagavond komt het Ensemble van muziekvereniging Eendracht bij elkaar om gezellig samen muziek te maken. Het Ensemble heeft de ambitie om te groeien, zowel muzikaal als in het aantal personen. Daarom zijn de leden nieuwsgierig of er mensen zijn die kennis willen maken met het Ensemble. 

Het repertoire wat gespeeld wordt is divers, van klassiek tot pop/rock. Maar ook verschillende muziekstukken om bijvoorbeeld projecten als Muziek Maak Je Samen te begeleiden. In het orkest zijn koperblaasinstrumenten aanwezig. Zoals de trompet, bugel, hoorn, bas of euphonium. Daarnaast biedt het orkest ook ruimte voor slagwerkers en saxofonisten. 

De repetitie vindt plaats op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.30 uur in de Schuure aan de Kanaalweg te Eerbeek.

Wellicht heb je in het verleden al eens een instrument bespeeld, maar is dit door omstandigheden op de achtergrond geraakt. Dan is dit het moment om eens op een woensdagavond bij het Ensemble aan te sluiten. Je bent van harte welkom!

Lijkt het Ensemble wat voor je, wees dan welkom tijdens een repetitie avond om te komen kijken (of als je al een instrument hebt, mee te komen spelen) om zo de sfeer te proeven. 

Nieuwsgierig? Kom langs op woensdagavond of neem contact op via webmaster@eendracht-eerbeek.nl