Afbeelding

Dorpsfestival bij Concordia

BRUMMEN - In het Hemelvaartweekend van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 mei vindt er bij Dorpslokaal Concordia in Brummen voor de eerste keer het Dorpsfestival plaats: drie dagen lang feest met als start op Hemelvaartsdag in de middag Hemelse Jazz met de formatie Ben Martin. 

Op de volgende dagen in de avond in de zaal een eerbetoon aan de bekendste Nederlandse bands, met op vrijdag De Dijk en op zaterdag de Golden Earring in de schijnwerpers. Beide avonden beginnen om 20.30 uur en de voorverkoop is bij Concordia en Primera. Op Hemelvaart speelt de 10-koppige Jazzformatie Ben Martin in de middag vanaf 15.00 uur op het terras. De entree is gratis. Op vrijdag 19 mei staat ‘Zoden aan de Dijk’ op het podium. Een geweldige tribute-band die de bekendste hits van de Dijk zal brengen. In het voorprogramma staat aanstormend lokaal talent in de formatie Down to earth. Op zaterdag tijd voor de beste Earring tribute-band van het land; Temporary Madness neemt je mee op een rockende reis door de tijd met alle grote hits. In het voorprogramma staat de Brummense formatie Gazfactory met een leuke mix van de alternatieve kant van de rock.

De tickets voor vrijdag en zaterdag kosten € 10,- in de voorverkoop, een passe partout voor beide avonden is € 17,50. Aan de zaal per avond € 12,50, Tickets in de voorverkoop zijn te koop bij Primera en Concordia.