Afbeelding

Schoolhandbaltoernooi HV Brummen

Algemeen

BRUMMEN - Wat was het spannend ! Niet alleen of het droog zou blijven, maar ook de onderlinge wedstrijden. Sommige uitslagen lagen dicht bij elkaar. Deze teams waren bijna even sterk. Er werd sportief gehandbald door alle groepen onder leiding van echte scheidsrechter van het Nederlands Handbal Verbond.

Bij de groepen 3/4 kwam het team de Triangel 1 op de 3e plaats, gevolgd door het team Pancratius 2. Het team P@rk 1 werd hier de winnaar.

Bij de groepen 5/6 eindigde Pancratius 4 op de 3e plaats. Tweede werd De Ontdekking 3 en J.H.Ising 1 werd de poulewinnaar.

Na spannende wedstrijden voor de bekers in groep 7/8 werd P@rk 2 derde. Triangel 4 bezette de 2e plaats en winnaar werd het team van C. van Leeuwenschool 3.

Het gatenspel werd gewonnen door Het P@rk 2. Zij kregen als prijs een heerlijke koek.

Dit was het 29e schoolhandbaltoernooi, georganiseerd door Handbalvereniging Brummen met dank aan de vrijwilligers van HV Erica’76 uit Dieren en natuurlijk Vv Oeken voor het gebruik mogen maken van hun faciliteiten.

De vereniging kan terugkijken op een geweldig toernooi met dank aan de weergoden.