Bennie Bleumink en Roy ten Broeke
Bennie Bleumink en Roy ten Broeke

Winnaars Kruisjascompetitie bekend

Algemeen

OEKEN - Bennie Bleumink en Roy ten Broeke winnen opnieuw met overtuiging kruisjascompetitie vv Oeken.

De laatste kruisjaswedstrijd van het seizoen 2022-2023 van de inmiddels 58-jarige kaartclub van vv Oeken vond woensdag 3 mei jl. plaats. Hiermee kwam een eind aan een enerverend seizoen. Net als vorig jaar werd het koppel Bennie Bleumink en Roy ten Broeke door een vrijwel constant seizoen de winnaar van dit seizoen, met de concurrentie op grote achterstand. De prijsuitreiking werd gedaan door Raffaela Oosting, penningmeester van vv Oeken.

De totaalstand van het seizoen werd opgemaakt door van elk koppel de zes beste resultaten mee te tellen. Zo ontstond de volgende eindstand: 


1. Bennie Bleumink/Roy ten Broeke                           21.755

2. Anton Klein Heerenbrink/Theo van den Berg           20.013

3. Henk van ’t Ende/Cor Wilbrink                           19.267

4. Jan Jacobs/Henk Bruntink                                   19.107

5. Gijs van Dusschoten/Henk Hamer                          18.238

6. Floray Beumkes/Heidi van Dalen                          17.639

De laatste kaartavond van het seizoen werd een overwinning voor het koppel Anton Klein Heerenbrink en Theo van den Berg met 3529 punten. Bennie Bleumink en Roy te Broeke werden door een slechte eerste ronde tweede met 3338 punten. Door twee mindere rondes aan het eind moesten Gijs van Dusschoten en Henk Hamer genoegen nemen met de derde plaats met 3230 punten. In de laatste ronde werden de heren Jan Jacobs en Henk Bruntink door twee koppels voorbijgestreefd waardoor zij laatste werden met 2990 punten. 


Door de inleg van de spelers en het (gedeeltelijk) beschikbaar stellen van de prijzen door de sponsoren: Uitspanning De Vroolijke Frans, Slagerij Van Dijk en Wijn & Dranken Huys Brummen kon er dit seizoen door de kaartclub € 80,00 worden afgedragen aan de penningmeester van de voetbalvereniging Oeken.