Afbeelding

Kaartverkoop voor het Marktplein Theater van start

BRUMMEN - In het laatste weekend van mei vindt in Brummen het Marktplein Theater plaats in vier theaterwagens. Op zaterdagavond 27 mei is er tijdens het Theater Lokaal gebeuren ruimte voor lokaal talent en op zondag treedt tijdens de Theater Etappe een keur van meer nationaal bekende artiesten op. 

De invulling van het programma voor beide onderdelen is zo goed als rond. Op zaterdagavond kan genoten worden van onder andere Jazz Trio WanderingWest, van verschillende singer song writers én muziek duo’s, van Los Pajaritos en natuurlijk van Calamity Caroline. Er kan gekozen worden uit negen verschillende acts die avond.  Op zondag zijn er zowel voorstellingen voor de kinderen als voor volwassenen met een mooie mix van kleinkunst en cabaretvoorstellingen. De voorstelling van Happy Miel was al eerder in Brummen en is iets om naar uit te kijken naast alle andere acts op de zondag zoals Marcel Harmsen, Keetje&co en Femke Vernij. 


De kaartverkoop voor losse voorstellingen vindt ter plekke plaats. De kaartverkoop voor het door Catering Zutphen verzorgde theater diner op zaterdagavond is van start gegaan: drie gangen diner én een kaartje voor een voorstelling á 35 Euro. Nieuw is de theater lunch die op zondag plaats gaat vinden, kaartje daarvoor kost 10 Euro. Kaarten voor diner en lunch te koop bij Primera in Brummen.