Afbeelding

Beleef de natuur op je eigen boerderij de Groote Modderkolk in Loenen

Algemeen

LOENEN - De natuur beleven op je eigen boerderij, wie wil dat niet? Meehelpen op de akker, je koeien zien herkauwen in een wei vol pinksterbloemen en je fruitbomen in bloei zien staan. Dat is ook mogelijk als je niet op een boerderij woont, maar Herenboer bent.

Het voorjaar is een prachtige tijd op de boerderij. De koeien lopen weer lekker buiten. Op de akkers groeit de eerste groente van het seizoen en de fruitbomen staan in bloei. Als Herenboer kun je op je eigen boerderij meebeleven hoe voedsel op een gezonde en duurzame manier tot stand komt.

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar zo’n 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en binnenkort ook fruit van eigen erf.

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? Loop dan mee met een voorjaarsrondleiding en laat je alles vertellen. De rondleidingen zijn op zaterdag 6, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei. Start om 10 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan via onze website grootemodderkolk.herenboeren.nl