Afbeelding

De vrijwilligers bij het Steunpunt Geld & Administratie bij de SWB in het zonnetje gezet

Algemeen

BRUMMEN/ EERBEEK - In het kader van de dag van de arbeid op 1 mei j.l. hebben de fractievoorzitter en een bestuurslid van de Partij van de Arbeid afdeling Brummen – Eerbeek de vrijwilligers van het steunpunt Geld & Administratie een “rode” taart gebracht. Daarmee spreekt de PvdA haar grote waardering uit voor het werk die de vrijwilligers bij het steunpunt voor inwoners van onze gemeente doen.

Het Steunpunt Geld & Administratie bij de SWB helpt inwoners van de gemeente Brummen met geldzorgen. Om betalingsproblemen te voorkomen helpen de vrijwilligers van het steunpunt u om allerlei financiële en administratieve zaken op een rijtje te zetten. Het kan dan gaan om u te helpen bij het oplossen van uw schulden of om te kijken of u in aanmerking komt voor extra financiële ondersteuning vanuit de gemeente. Hetzij vanuit de wetgeving of vanuit het specifieke minimabeleid van de gemeente waarvoor de PvdA zich altijd heeft ingezet.

De vrijwilligers zijn goed op de hoogte van de al deze regelingen en kunnen u daarom goed helpen.

Elke dinsdag en woensdag kunt u van 9.00 tot 12.00 uur bij het SWB in respectievelijk in Brummen en Eerbeek binnenlopen voor het maken van een budgetoverzicht en/of het invullen van formulieren