BRUVOC scholentoernooi
BRUVOC scholentoernooi

BRUVOC scholentoernooi

Algemeen

BRUMMEN - Om de jeugd kennis te laten maken met de mooie volleybalsport heeft Bruvoc woensdag 16 november een scholenvolleybal toernooi georganiseerd. Een toernooi voor de groepen 5 en 6 voor de basisscholen van Brummen. Er streden maar liefst 10 teams van de Pancratius, de Isingsschool en de Ontdekking om de prijzen. 

Tijdens de wedstrijden bleek dat de volleybaltrainingen die de kinderen gedurende twee weken lang tijdens de gymlessen, van bruvoc vrijwilligers hadden gehad, duidelijk hun vruchten hebben afgeworpen. Vangen, gooien en doordraaien en dat in een supersnel tempo. De scheidsrechters en tellers konden de puntentelling maar ternauwernood bijhouden. Al tijdens de volleyballessen bleek dat de kinderen over een enorme dosis enthousiasme en fanatisme beschikken en dat zag je ook duidelijk terug in alle wedstrijden.

Er deden ongeveer 40 kinderen mee verdeeld over 10 teams. Alle teams speelden een keer tegen elkaar en uiteindelijk werd het eerste team van de Isingsschool de winnaar van het toernooi. Tweede werd het eerste team van de ontdekking en op de derde plek waren er zelfs twee teams, namelijk het tweede van de Isingsschool en het tweede team van de Ontdekking. Allemaal gefeliciteerd!

BRUVOC bedankt alle scholen, vrijwilligers, vd Beek metaalwerken, de sponsor van het toernooi, voor alle inbreng gedurende de afgelopen drie weken. 

Is volleybal jouw sport? Kijk dan op www.bruvoc.nl en train een paar keer gratis mee.