Afbeelding

Expositie Emeke Buitelaar en Bert Loman

Algemeen

BRUMMEN - Gedurende november, december 2022 en januari 2023 is er weer kunst te bewonderen in de hal van het Gemeentehuis Brummen. 

Gedurende de openingstijden van het gemeentehuis maandag t/m donderdag 9.30 uur tot 16.30 uur vrijdag 9.30 tot 12.00 uur; Engelenburgerlaan 31 in Brummen zijn de werken van Bert Loman en Emeke Buitelaar te zien en te ervaren. 

De expositieruimte in het Gemeentehuis is verrassend speels en licht. De kunstwerken van Bert Loman en Emeke Buitelaar vormen een mooie eenheid met elkaar in de ruimte. Met veel plezier hebben zij er samen een bijzondere expositie van gemaakt. 

Er hangen boeiende kleurrijke schilderijen van Emeke gemaakt in diverse technieken, soms in een bijzondere vorm. Symboliek en ontmoetingen staan centraal in haar werk; ontmoetingen tussen mens en dier. Daarnaast maakt Emeke kleurrijke mozaïeken, haar grootste werk staat in Almere op het Belfortplein; de stadsklok met 4 banken. (www.debuitelandemaan.nl

Bert Loman, bekent van de Verborgen Tuinen in Voorst, exposeert met zijn bijzondere objecten van natuurlijke materialen. Tijdens deze expositie is er weer veel nieuw werk te zien. Naast kleinere objecten ziet u ook enkele niet eerder getoonde grotere objecten. De verscheidenheid in materiaal keuze en kleur zal u verbazen. (www.deverborgentuinenvoorst.nl)