Desmond Talla
Desmond Talla

Loenermark en Talla zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging

Algemeen

LOENEN - Na twee jaar nemen Loenermark en hoofdtrainer Desmond Talla aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Zowel het bestuur, de voetbaltechnische commissie als de trainer zijn na onderling overleg tot deze conclusie gekomen. Ook de selectie is bij dit proces betrokken geweest. Er was wederzijds begrip voor de argumenten die op tafel kwamen. Beide partijen gaan in goede harmonie uit elkaar.

Op dit moment draait Loenermark goed mee in de 4e klasse F; de club heeft er de laatste jaren niet zo goed voor gestaan. Alle partijen zijn van mening dat er dit seizoen nog iets moois kan gebeuren in het Lonapark. Er is daarom geen enkele reden om nu anders te werk te gaan. We hebben met elkaar afgesproken dat zowel de selectie als de staf dit seizoen positief en hopelijk met een goed resultaat afsluiten.

Talla: “Het lopende seizoen moeten we alles op alles zetten om een periodetitel binnen te slepen, geen makkelijke opgave omdat er van de 11 clubs uit 4F er misschien wel 8 dezelfde doelstelling hebben. In ieder geval een mooie uitdaging!”