Afbeelding

Braaibier, een extra speciaal biertje

Algemeen

EERBEEK - Iemand helpen door het nemen van een biertje. Het klinkt misschien wat vreemd maar kan echt! Braaibier is namelijk een Eerbeeks biertje, gebrouwen door de Eerbeekse bierbrouwer Brave Hendrikus, waarvan de winst ten goede komt van het Zuid-Afrikaanse Victory4all.

Victory4All zet zich in voor de toekomst van Zuid-Afrikaanse kinderen. Met dit prachtige project van Johan en Astrid Vos is er voor veel jongeren weer hoop. Hoop op betere toekomst met eerlijke kansen en een plek in de samenleving. Door Braaibier te kopen steunt u dit project en draagt u iets bij aan hun toekomst. De naam van het biertje kent ook zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Braaien lijkt op wat wij kennen als barbecueën. Het zorgt voor verbinding. De liefde voor het braaien van vlees is iets dat Zuid-Afrikaners delen, ongeacht taal of cultuur. Het zal u dan ook niet verbazen dat Braaibier perfect samen gaat met een goede barbecue.

De twee biertjes hebben een heel herkenbaar karakter en een mooie volle smaak, aldus Brave Hendrikus. Braai IPA is een krachtig bitter biertje dat goed samen gaat met een stuk vlees. Braai Blond is een licht zoet biertje dat perfect smaakt met gebakken vis.

Braaibier is vanaf 20 november voor €2,95 te koop bij Wijnhandel Vriezekolk in Eerbeek.
Of stuur een e-mail naar v4all.eerbeek@gmail.com, zodat u dit biertje niet hoeft te missen.