Noa. Foto: Roy Froma Fotografie
Noa. Foto: Roy Froma Fotografie

Noa behaalt de finale van Miss Gelderland

BRUMMEN - De ouders van de Brummense Noa zullen maar wat trots zijn op hun prachtige dochter. Ze wist op 16 oktober de finale te bereiken van de Miss Beauty of Gelderland competitie. 

Noa schreef zich in nadat ze was aangemoedigd door haar vertrouwde omgeving. Iedereen was enthousiast over haar deelname en na vele overtuigende woorden, nam ze de grote stap om mee te gaan doen. Op 16 oktober 2022 begon het avontuur van Miss Beauty of Gelderland voor de eenentwintigjarige Noa Mannl uit Brummen.


Concurrentie is groot

Met nog 70 prachtige jonge vrouwen uit Gelderland ging ze deze zeer begeerde wedstrijd in. Haar verwachting dat ze zover zou komen was gematigd. Noa: "Alle meiden zijn zo prachtig en slim, je denkt al snel daar ga ik nooit bijhoren." Maar dat had de Brummense toch flink onderschat. Na een zenuwslopende castingdag, kwam uiteindelijk het verlossende woord. 20 meiden mochten door naar de finale, waaronder Noa Mannl uit het Gelderse Brummen.


Wie is Noa

Noa is geboren en getogen in Brummen Ze volgt de opleiding Verpleegkunde niveau 4 en is werkzaam bij Verian in Zutphen. Noa werkt nu 2 jaar met veel plezier in de thuiszorg bij Verian, ze is bijna dagelijks onderweg om haar cliënten met veel plezier en zo goed mogelijk te verzorgen. Noa neemt haar werk heel serieus, net zoals ze nu heel serieus en druk bezig is met de missverkiezing. "Als Noa ergens voor gaat, gaat ze er ook voor de volle 100 procent voor", aldus haar ouders. Een missverkiezing kost veel tijd en energie. Het is voor de deelnemers dus best een uitdaging om een goede balans te vinden tussen school, werk, privé en niet te vergeten de missverkiezing zelf.

 

Alles in teken van

De aankomende weken staat voor Noa elke zondag in ieder geval in het teken van de missverkiezing. Elke zondag zijn er voor de 40 finalisten trainingen om ze goed voor te bereiden op de finale van Miss Beauty of Gelderland. Deze finale vindt plaats op 23 december 2022 in de Hanzehal in Zutphen.


Linda foundation

In de tussentijd zet Noa zich in voor Linda Foundation. Net als alle finalisten van Miss Beauty of Gelderland maakt ze zich hard voor dit mooie doel en probeert ook Noa zo veel mogelijk geld op te halen voor dit doel. Wanneer u Noa hierin wilt steunen kunt u stemmen via SMS: Poll Gelderland Noa M naar: 3010, €1,10 per sms.